Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Flair viert de liefde! Meld je aan en trouw voor één dag

Flair viert de liefde! Meld je aan en trouw voor één dag

Flair viert de liefde! Meld je aan en trouw voor één dag

Wil jij de rest van je leven met je geliefde doorbrengen? Komt dat even mooi uit, want Flair viert de liefde! Op Valentijnsdag kun jij ceremonieel trouwen met je schatje. Maar we doen niet moeilijk: dat kan ook je beste vriendin zijn. Of je kind of allerliefste huisdier. En – hoe leuk is dat – Xander de Buisonjé trouwt jullie én treedt op.

Enthousiast geworden? Dat is je geraden! Want jij gaat de dag van je leven beleven. Het wordt er één die de boeken in kan als de beste ooit. Die je nooit, never meer vergeet. Die… Afijn, je begrijpt het wel. Er is een geweldige bruidstaart, de champagne knalt en Xander zingt en trouwt de sterren van de hemel – en dat alles op een romantische toplocatie. Ja, love is in the air!

Zo werkt het

Op 14 februari 2018 worden er 50 stellen ‘getrouwd’ door Xander in de Kapel van Hotel Arena. Alles is voor jullie geregeld: trouwringen, jurken, trouwcertificaat, haar en visagie, professionele fotograaf en bruidsboeket. Je kunt je tot 15 januari opgeven via het aanmeldformulier onderaan deze pagina; deelname aan deze actie is helemaal gratis. Vertel kort je verhaal en leg uit waarom Flair en Xander juist jullie zou moeten trouwen. Wie weet word jij de gelukkige!

Tiptop in de make-up

Op de mooiste dag van jullie leven wil je er natuurlijk stralend uitzien. Ook daar hebben we aan gedacht, want Flair slaat de handen ineen met L’Oréal. Het topvisagieteam zorgt ervoor dat jullie er op deze feestelijke dag tiptop bij lopen. Je krijgt voorafgaand aan de ceremonie een touch-up, wat betekent dat je haar en make-up worden gefinetuned.

Dit krijg je allemaal

  • Optreden van én getrouwd worden door Xander de Buisonjé
  • Visagie – haar en make-up door L’oréal
  • Mogelijkheid tot gebruik van bruidskleding
  • Trouwring die je op locatie mag uitzoeken
  • 
Champagne en taart
  • Prachtige foto’s door professionele fotografen
  • Fijne goodiebag
  • Trouwcertificaat
  • Bruidsboeket/corsage

Meld je aan!

#Flairviertdeliefde wordt mede mogelijk gemaakt door:

Helaas is het niet toegestaan om gasten mee te nemen, maar wij zorgen dat je van deze onvergetelijke dag meerdere prachtige aandenkens krijgt. Zijn je vrienden en familie toch nieuwsgierig? Op 14 februari wordt er via de site, Instagram en de Facebookpagina van Flair uitgebreid verslag van de dag gedaan. Volg ons en de hashtag #flairviertdeliefde!