Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Flair-voorpremière: samen gratis naar de film!

Flair-voorpremière: samen gratis naar de film!

Flair-voorpremière: samen gratis naar de film!

Als eerste naar de film Far From The Madding Crowd? Het kan samen met Flair! Op 7 mei gaat-ie in première: de meest romantische film van dit jaar. Jij kunt er al een paar dagen eerder bij zijn, op onze speciale voorpremière. Zin om samen met een vriendin, moeder of zus te zwijmelen? Laat hieronder je gegevens achter en maak kans op twee toegangskaartjes voor deze Flair-voorpremière!

Film Far From The Maddding Crowd

Het kostuumdrama Far From The Maddding Crowd speelt zich af rond 1850 (de tijd van koningin Victoria) en vertelt het verhaal van Bathsheba Everden (Carey Mulligan, bekend van The Great Gatsby) en de drie totaal verschillende mannen in haar leven: Gabiel Oak, een schapenhouder die gefascineerd is door Bathsheba’s halsstarrigheid; Frank Troy, een knappe en roekeloze sergeant; en William Boldwood, een rijke, oudere vrijgezel. De film gaat over de keuzes en passies van Bathsheba en laat zien hoe je door veerkracht en volharding tegenslagen overwint. Het verhaal is gebaseerd op de literaire klassieker van Thomas Hardy. Thomas Vinterberg (bekend van de prachtfilm Festen) is de regisseur.

Win kaarten voor de Flair-voorpremière?
Flair’s speciale voorpremière vindt plaats in Pathé de Munt (zaal 3 en 6) in Amsterdam op zondag 3 mei. Inloop 10.30 uur, start film 11.00 uur. Daarna heb je alle tijd voor een fijn dagje Amsterdam. Kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter en geef aan waarom jij twee kaartjes wilt winnen. Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij, want vol=vol.

Let op: aanmelden kan t/m woensdag 29 april 2015.