Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: gezond en fit het jaar beginnen met het boek ‘Volhard’ van Arie Boomsma

WIN: gezond en fit het jaar beginnen met het boek ‘Volhard’ van Arie Boomsma

WIN: gezond en fit het jaar beginnen met het boek ‘Volhard’ van Arie Boomsma

Na een lange tijd gewacht te hebben is-ie er dan eindelijk, het vervolg op Arie Boomsma’s bestseller ‘Fit’: ‘Volhard’geduldig bouwen aan gezonde doelen. Een goed boek om je jaar op de juiste manier te starten. Nog leuker: Flair mag drie van deze boeken weggeven! 

Fit het jaar in

Elk jaar proberen we het opnieuw: fit en gezond leven. Toch geven we het sneller op dan eigenlijk gehoopt (oeps) en dat is eigenlijk niet eens zo heel gek. Een fitte en gezonde levensstijl begint met het hebben van een goede mindset. Heb je die niet, en lukt het je daarom ook gewoon niet om je goede voornemens vol te houden? We’ve got you. Of beter gezegd: Arie Boomsma.

Volhard van Arie Boomsma

In zijn vorige boek, de bestseller Fit (waarvan meer dan 80.000 (!) exemplaren werden verkocht), liet Arie al zien hoe je met kleine stapjes grote verschillen en veranderingen kan aanbrengen in je leven. Met andere woorden: hoe je dus fit en gezond kunt leven. In Volhard, het vervolg hierop, beschrijft hij hoe je deze nieuwe, gezonde levensstijl kunt blijven volhouden én hoe je ervoor zorgt dat je niet terugvalt in oude patronen. Ook wel zo fijn.

Plezier hebben

Dit betekent natuurlijk niet dat het alleen maar hard werken is en dat je alleen maar gezonde dingen naar binnen mag werken. Arie schrijft daarom namelijk ook over hoe je plezier blijft houden, terwijl je gezond leeft. Volhard staat boordevol met handige tips en tricks over een doelgerichter leven en vooral over hoe je volhard (wink, wink) volhoudt wat je graag wil bereiken.

Lees ook
Zó start je het nieuwe jaar het beste, zónder goede voornemens

Maak kans!

Wil jij ook zo graag fit en gezond worden, maar je hebt alles al geprobeerd (of niet) en je weet niet meer waar je moet beginnen? Flair mag drie exemplaren van Volhard van Arie Boomsma weggeven. Om kans te maken, hoef je alleen maar het winformulier in te vullen en je niet vergeten in te schrijven voor Flair’s nieuwsbrief. Good luck!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Maak kans onder de post!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram)

Beeld: Brunopress, Instagram