Voor het UWV in Arnhem zoeken wij een 2-tal Arbeidskundigen M/V met SRA code

Voor het UWV in Arnhem zoeken wij (een) Arbeidskundige(n) met een SRA / SKO registratie. De werklocatie is Arnhem per 17 juli a.s. tot 1 januari 2018, met een optie tot verlenging met 12 maanden.

De functie houdt met name in het voeren van gesprekken met Wajongers / WIA  om te kijken op welke manier men weer kan participeren in het arbeidsproces. Zie de integrale vacature tekst hierbij ► http://ow.ly/d/6lVA voor het functieprofiel. De functie is voor 38 uur per werkweek. Voor het UWV in Arnhem zijn we op zoek naar een 2-tal allround kandidaten M/V.

Interesse en solliciteren?

Reageren kan tot en met dinsdag  4 juli  2017 om 14.00 uur, door het insturen van je CV met tenminste één referentie verwerkt in je CV, waaruit blijkt dat je werkervaring in de functie hebt. Vermeld ook je SRA / SKO nummer, want dit is een vereiste om je kandidatuur in behandeling te kunnen nemen. E-mailen kan naar info@flairoffice.nl t.a.v. Judith Jansen Consultant & Recruiter o.v.v. het referentienummer 2017-2906.SRQ105298 Flair Recruiters HTI&O Personnel.

Geef een reactie